Det här med att välja alltså. Vardagsvalen är nog de lurigaste.

Ska jag ha chokladboll eller kanelbulle? Vad ska jag äta till lunch? Helst vill jag se menyn dagar i förväg så jag hinner tänka över saken. Vela fram och tillbaka. Det är inte helt o-ofta det hela slutar med att jag väljer det som mitt sällskap eller den framför mig i kön tar.
Det är högst oklart om Google har underlättat eller gjort livet svårare för mig. Möjligheten att googla för- och nackdelar kan förhala köp i veckor, månader.

Jag pratade med Fia som är ungefär lika dålig på det här med att fatta beslut som jag. När vi inte kom fram till något vände jag mig till min vän Psykologen och frågade vad detta velande grundar sig i. Hon sa frankt att ”då är man rödd för döden”(af enligt den gamla skolan). Så kunde vi ju inte ha det!

Det var dags för en ny strategi – inte välja bort, välja till! Det är lite det jag har anammat när det kommer an på min packning av bikinis…

 

Comments (3):

 1. Annie

  oktober 31, 2016 at 08:57

  Gillar den turkosrosa!

 2. Martin

  november 4, 2016 at 08:16

  Svart. Alltid svart!

 3. Fia

  november 4, 2016 at 19:31

  ”Välja till” är bra grejer! 😀

Comments are closed.